FUDBALSKI AMANDMANI - DRUGO, IZMENJENO I DOPUNJENO IZDANJE (2022)

 

ФУДБАЛСКИ АМАНДМАНИ

Друго, измењено и допуњено издање

▪ Фудбалско - политичке приче ▪

Аутор: Драган Стојић

ISBN: 978-86-900942-6-4

Година издања: 2022.

Извод из уводне речи аутора:

Драги читаоци, Ваша пажња је овог тренутка усмерена на друго издање књиге коју сам написао и објавио 2020, а у питању је прва публикација из мог „пера“ чији садржај није искључиво спортске природе. Ова књига је намењена припадницима свих друштвених група, а писао сам је крајње разумљивим језиком, па њен садржај могу разумети сви: металски радници и академици, земљорадници и доктори наука. Део ових прича сам написао оптерећен тешким животним околностима,почевши од 2018. године, друге су настале у још тежим – током најјачих удара вируса корона, који је 2020. погодио целу планету, самим тим и Србију, да би тачку на подухват ставио на измаку претходне, 2021. Ипак, ентузијазам и одлучност да посао приведем крају су, упркос свим препрекама, били јачи од проблема, тако да с великим задовољством могу рећи да сам успео у својим намерама!


Štampanog izdanja neće bitiKnjiga se može besplatno pročitati na linku ispod. Pročitajte napomenu i uputstvo pre čitanja same knjige.

Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje i umnožavanje knjige ili dela knjige bez izričite dozvole autora knjige i izdavača, uključujući i bilo kakvo preuzimanje i /ili štampanje kompletne knjige ili delova ove publikacije sa linka ispod!

Uputstvo za e-čitač knjige:

  • dvoklik mišom - zumiranje (zoom)
  • jedan klik desno / levo na knjizi i pomeranje mišem (listanje) - sledeća / prethodna stranica
  • strelica desno / levo na tastaturi - sledeća / prethodna stranica
  • slider u dnu - odabir strane i uveličavanje

Broj posetilaca na stranici i čitalaca

web counter

 

UTISCI I KOMENTARI O KNJIZI


 

 

 

© 2022 Ex-Yu Fudbal. All Rights Reserved. Read TOS of site before use.